Els tallers d'expressió teatral són espais confortables per explorar les diferents dimensions de la realitat mobilitzant la imaginació i  despertant la creativitat. Es poden definir també com espais de joc perquè es basen en l'exploració, l'espontaneïtat, el plaer i la curiositat per optimitzar les facultats comunicatives dels participants.
Per això, cal abans de tot posar-se en situació!
Proposo tres camps d'expressió: El Teatre, El Contacontes i El Pallasso.

Totes les sessions comencen amb un escalfament físic. L'escalfament pot ser lent, ràpid, suau... Depèn del moment, de l'energia general, de la sessió anterior, dels objectius de la sessió ....

El que és important per a mi és que sessió rera sessió  coneguis més i mes el teu cos. Un cos està fet de músculs, òrgans, fluids, un cervell, un sistema nerviós ... Tots els components del nostre cos participen en el desenvolupament de la nostra percepció del món exterior i el desenvolupament de la nostra consciència interior.

Prendre el temps de conèixer, sentir i observar el teu cos permet distanciar-se del  condicionament al qual estem sotmesos diàriament.També és una manera d’explorar graus i capes de percepcions diferents i  aquest espai de llibertat creat per la distància amb l'entorn i  la sensació d'un mateix ens permet identificar els nostres desitjos profunds i reals. El que m'agradaria és treballar a partir d'aquests desitjos!

Espero que molts de vosaltres s’inscriguin a les meves classes perquè com més siguem més riurem i perquè el teatre és una bona eina per posar en acció la teva sensibilitat.
Si després de llegir les descripcions encara tens dubtes o no ho  tens del tot clar , vine a provar.

 

Les classes poden ser en francès o anglès en cas que hi hagi grups que volen aprendre una d'aquestes llengües.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Patricia Habchy.  Avís legal.